هویج پلو مجلسی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که به ویژه در مراسم‌ها و مهمانی‌ها تهیه می‌شود. این غذا ترکیبی از برنج، هویج، گوشت (معمولاً گوشت مرغ یا گوشت گوسفند) و ادویه‌های معطر است که در کنار هم طعمی شیرین و دلچسب ایجاد می‌کنند. این غذا ترکیبی از کربوهیدرات، پروتئین و ویتامین‌هاست. هویج منبع خوبی از ویتامین A و آنتی‌اکسیدان‌ها و … می باشد ، مواد میانی هویج پلو مجلسی نباید آب دار باشد. می توانید از خلال پسته و بادام نیز داخل هویج پلو استفاده نمایید زعفران در رنگ و عطر این غذا تاثیر زیادی دارد و به همین دلیل توصیه می شود زعفران را غلیظ دم کنید و به غذا اضافه کنید. مواد لازم : این مقدار مواد اولیه برای ۵ تا ۶ نفر می باشد میتوانید به دلخواه و با خیال راحت همین رسپی را کم تر یا زیاد تر کنید . برنج: ۴ پیمانه هویج: ۱ کیلو گرم مرغ: ۱ عدد سینه مرغ کامل پیاز : ۱ عدد بزرگ زرشک: ۲ قاشق غذاخوری شکر : ۲ قاشق غذاخوری (در کل کاملا سلیقه ای می باشد) زردچوبه، فلفل سیاه و پاپریکا از هر کدام یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده به میزان لازم کره و روغن هم به میزان لازم ممنونم که همراه