یکی شیرینی های عید که ماندگاری بالایی داره همین شیرینی نخودچی هست، و این آموزشی که براتون گذاشتم یکی از بهترین دستورات نخودچی هست. با خیال راحت درستش کنید.️ مواد لازم: آرد نخودچی ۵۰۰ گرم معادل ۴ لیوان فرانسوی پودرقند ۲۳۰ گرم معادل معادل ۲لیوان فرانسوی روغن قنادی ۲۴۰گرم معادل ۱لیوان فرانسوی آرد شیرینی پزی ۶قاشق غذا خوری سر پر پودر هل نصف قاشق غذاخوری ترجیحا از ترازو استفاده کنید، ولی اگه ندارید با لیوان هم پیمانه هارو نوشتم براتون. من چون آرد نخودچی دو آتیشه استفاده کردم، ابتدا ۶ قاشق غذا خوری از ارد نخودچی رو با ۶قاشق غذا خوری آرد جایگزین کردم. و‌بهتر هست از ارد نخودچی دو اتیشه استفاده کنید. پودر قند ،روغن و پودرهل رو با همزن حدود ۷ دقیقه هم بزنید. سپس ارد نخودچی رو طی ۳مرحله به مواد اضافه کنید. ۲ بار مواد رو چرخ کنید. از غذا ساز هم میتونید استفاده بکنید. اگه هیچ کدوم رو ندارید با نوک انگشتاتون خمیر رو جمع کنید ولی سعی کنید حرارت کف دستتون رو بهش وارد نکنید تا به روغن نیوفته. حتما ۱۲ تا ۲۴ ساعت خمیر در یخچال استراحت کند. اگر زمانی که خمیر رو از یخچال که خارج کردید، خمیرتون خیلی سفت