سلام دوستای خوبم، توی این آموزش بهتون صفر تا صد پخت کیک اسفنجی رو داخل فر دست ساز یاد دادم حتما با صدا گوش کنید خیلی نکته داخل ویدئو گفتم حتما ببینید. من از قابلمه به قطر ۱۴ و ارتفاع ۷ سانتیمتر استفاده کردم. اگر در فر گازی میپزید دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه هست. مواد لازم برای کیک با وزن ۲۰۰ گرم: آرد سفید ۷۰ گرم(نصف لیوان) شکر ۷۰ گرم(نصف لیوان) تخم مرغ ۲ عدد بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری وانیل قاشق چایخوری آب جوش ۱ قاشق غذاخوری همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین بار همزن رو خاموش کنید و اطراف ظرف رو با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذرهای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشه وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده میکنید باز کیک بوی تخم مرغ میگیرد. همیشه برای پخت هر کیکی آرد را ۳ بار الک کنید این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد میشود در نتیجه بافت کیک شما بهتر میشود. یک نکته خیلی مهمی که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید این است که در فر رو قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید اگر این کار انجام دهید تمام زحمات شما هدر میرود، چون کیک شما پف نمیکن