مواد اولیه: آرد کامل :(375 گرم) سه پیمانه شکر:(380 گرم) دو پیمانه نمک :2/1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر :1.5 قاشق چایخوری پودر اسطوخودوس :1.5 قاشق چایخوری جوش شیرین :2/1 قاشق چایخوری روغن نارگیل :یک پیمانه شیر:یک پیمانه تخم مرغ :3 عدد سرکه سیب:یک قاشق غذاخوری برگ آویشن :کمی طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بشکنید و کمی هم بزنید تا باز شود، سپس روغن ، شیر و سرکه را افزوده و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. در مرحله بعد سایر مواد باقی مانده را در کاسه دیگری مخلوط نموده و به مواد قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست درست شود. قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید و برای نیم ساعت تا 40 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید. کیک را بعد از خنک شدن با برگ های آویشن تزیین کنید و سرو نمایید.