بــیا بــا هم یه دورهــمی کــوچیــک بگیــریم بــیا ببرمــت تــو دل جنــگل تا بــه آرامـــش برسی غـــذای پــاییزی نــاردون مـــواد لازم بــرای 2 نفــر مـرغ 500 گــرم پیـاز 2 عــدد انــار 2 عــدد آبــ 2 لیـوان رب انــار 2 قـاشـق غــذا خــوری رب گـوجه2 قـاشـق غــذا خــوری روغن 3 قـاشـق غــذا خــوری نمــک فـلفـل زردچــوبه ادویــه مــرغ به مقدار لازم دســتور پخــت ابــتدا مــرغ را بـا ادویــه ها طعــم دار کــرده در مـاهـیتابه همــراه با روغـن داغ ســرخ کــرده بعــد از ســرخ شــدن مرغ آن را کــنار گــذاشته نکــته(مــرغ بِرشــته به رنگ طــلایی) پیــاز را نگــینی یا خلالی کرده و سـرخ کنید ادویه جـات را به پیـاز اضـافه کرده و تفت دهــید رب گـوجه و رب انـار را اضـافه کرده و کامـل تفت دهـید ســپس انـار دون شــده را بــه مواد اضــافه کنـید بعــد مــرغ را داخــل مواد گـذاشته در آخر آب را اضــافه کنید نکــته (در ایــن مرحــله به دلخواه مــیتوان به مرغ و مواد بـاز هم نــمک فـلفـل و ادویـه جات مخـصوص را اضـافـه کنـید) نکــته (آب بستــگی به غلظــت مواد میــتوان کـم یا زیــاد ک

غذا آشپزی آموزش چالش غذا خوردن تهران

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 05:39