بادام-سوخته-آستانه-اشرفیه مواد لازم: بادام زمینی ۱ لیوان کنجد ۱/۳ لیوان وانیل ۱/۳ ق چ پودر هل ۱/۳ ق چ شکر ۱ لیوان روغن جامد یا کره ۱ ق غ طرز تهیه: بادام را توی میکسر یا غذاساز حتی با  گوشکوب میتونید خرد وشکسته کنید و سعی کنید طوری باشه که نه زیاد پودر بشه نه زیاد درشت باشه .سپس وانیل ،پودر هل و کنجد را باهاش قاطی میکنیم و کنار بزارید . یک سینی را هم که بهتره استیل باشه (نشد رویی خوبه ) کف اش را چرب کنید و کنار بگذارید شکر را تو ماهیتابه میریزیم و روی حرارت کم میزاریم تا ذوب و کاراملی بشه .اصلا قاشق نزنید تا کاملا ذوب بشه.وقتی ذوب شد،بهم بزنید.من یک ربع صبر کردم تا شکر خودش ذوب شد.حرارت را زیاد نکنید چون شکر میسوزه.بعد یه قاشق کره یا روغن جامد  بهش اضافه میکنیم وبهم میزنیم. این روغن اختیاری هستش و میتونید حذفش کنید یا کمترش کنید ولی باعث میشه سوخته بادام تون ترد و و خوردنش راحت تر باشه مخلوط  بادام رابه کارامل مون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد باهم حل بشه و یکدست بشه . بعد از اینکه مطمئن شدیم مواد خوب باهم حل شده ،داغ میریزیم تو سینی چرب .مواظب باشید که به دستتون نگیره بچسبه