طعم و بافت کوبیده چیزی هست که همه برای بهتر شدنش تلاش میکنن. حال این که امروز قصد دارم بدون استفاده از منقل و با فر ساده خونگی این کباب رو درست کنم که مطمعنا برای رقابت با نمونه ترکی کباب کوبیده که طعم خوبی هم داره چالش بزرگی هست. بنابراین تصمیم گرفتم هر منبع فارسی ای که نکته ای در باب کوبیده گفته رو نگاه بکنم و یک دستور پخت مناسب برای داخل فر ارائه بدم. ضمنا در این دستور جوش شیرین استفاده نشده و با جایگزینی چندین تکنیک برای طعم و نرمی کوبیده یکی از بهترین دستور پخت ها با گارانتی نریز بودن رو خدمتتون آماده کردم. امیدوارم شما دوست عزیزی که به هر دلیلی شرایط منقل درست کردن رو نداری با این روش بهترین کوبیده رو آماده کنی یادتون نره ویدئو رو لایک کنید و برای دوستاتون این ویدئو رو ارسال کنید مواد لازم گوشت قلوه گاه گوسفند: ۲۵۰ گرم گوشت سردست گوساله بدون چربی: ۱۵۰ گرم سینه مرغ: ۱۰۰ گرم پیاز آب گرفته: ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم نمک: ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری ۸ گرم فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز: نوک قاشق چایخوری . . . . . کوبیده معراج کباب

کباب آشپزی کباب طرز تهیه کباب کوبیده کوبیده

8 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 15:10