مواد اولیه: راسته گوسفند :250 گرم پودر پاپریکا : یک قاشق غذاخوری اویشن : یک قاشق چایخوری سرکه : یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم روغن زیتون : 1.5 قاشق غذاخوری نان پیتا : 2 عدد گوجه فرنگی متوسط : یک عدد(برای تزیین) پیاز: یک عدد(برای تزیین) مواد سس تزاتزیکی (سس خیار و ماست) : خیار متوسط : 2 عدد ماست : 2/1 پیمانه سیر : 6 حبه آبلیمو :یک تا 1.5 قاشق سوپخوری طرز تهیه: راسته گوسفند را به صورت ورقه های نازک برش زده و پودر پاپریکا، کمی نمک و فلفل سیاه و سرکه را به آن بیفزایید، مخلوط کنید و در ظرف درب دار به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا مزه دار شود. پیاز را پوست بگیرید و آن را به صورت حلقه های نازک برش بزنید. گوجه فرنگی را نیز به صورت برش های لبه دار برش بزنید. خیار را پوست بگیرید و از رنده ریز رد کنید و داخل صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. می توانید کمی هم نمک به آن اضافه کنید تا زودتر آب خیار خارج شود. سیرها را پوست بگیرید و به قطعات ریز خرد کنید. ماست، خیار آب گرفته، سیر ریز شده و آبلیمو را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و با روکش محافظ به مدت حداقل 30 تا 45 دقیقه در یخچال قرار د