ک چند نکته مهم : آلو را نباید خیلی پخت تا پوست آن جدا شودو له بشه و فقط در این حد که پوست آن ها ترک بخورد کافی است. اگر دسترسی به آفتاب ندارید می توانید از باد پنکه یا کولر استفاده کنید. آلوها را می توانید داخل نایلون یا ظرف دربسته قرار دهید و در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. ممنونم که همراهم بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» آلوزرد آلو-سیاه آلو-بخارا آلو-بخارا-خانگی طرزتهیه-آلو-بخارا خشک-کردن-آلو کشته-آلو میوه-خشک آلو-خشک طرزتهیه خشک-کردن-آلو-زرد خشک-کردن-آلو-سیاه آموزش آموزش-آلو-بخارا اموزش-الو-بخارا آلو-قرمز آلو-بخارا خشکبار آلو-خشک طریقه-خشک-کردن-آلو آلوبخارا-قرمز آلو-قرمز طرز-خشک-کردن-میوه خشک-آلو-بخارا روشهای-خشک-کردن-آلو الو-خشک طرز-تهیه-مربای-آلو-بخارا آلو-بخارا-زرد طرز-تهیه-میوه-خشک آلو-بخارا-تازه خواص-آلو-بخارا آلو خشک-کردن-آفتابی آشپزی-ایرانی فواید-آلو-بخارا آلو-بخارا-خانگی خشک-کردن-میوه آموزش-آلو-بخارا-خانگی خشک-کردن-آلو آلو-خشک-خانگی آلو-خشک-بازاری طرز-تهیه-آلو-خشک-در-خانه خشک-کردن-آلو آلو-بخارا-خشک آموزش درست-کردن-آلوبخارا آشپزی بانوان-آشپزی آشپزی-مهتاب آشپزی-با