سبزی خورشتی یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی ایرانی و عضو ثابت هر فریزری در خانه ها می باشد که ترکیبی از تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله، اسفناج می باشد »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» ((چند نکته مهم )): خورد کردن سبزی قورمه به شدت روی عطر و طعم و ظاهر قورمه سبزی تاثیرگذار است و سبزی قورمه اگر بیش از حد درشت باشد عطر و طعم آن به خورد غذا نمی رود و اگر زیاد از حد خورد شود حالت سس گرفته و بیشتر آب سبزی که بیشتر عطر و طعم سبزی را در خود دارد از آن خارج شده و هدر می رود اگر سبزی را با دست خورد می کنید حتما از یک چاقوی بزرگ و تیز باید استفاده کنید و حالت خورد کردن شما نیز بسیار مهم است و نباید به بافت سبزی آسیب بزنید پس اگر تجربه این کار را ندارید از یک فرد با تجربه کمک بگیرید در مورد استفاده از دستگاه نیز باید دقت کنید دستگا تمیز و تیز باشد تا سبزی را به خوبی و یکدست خورد کند و بهترین حالت این است که اگر مقداری از سبزی خورد شده را زیر انگشت شست و اشاره بگیرید زبر نباشد اما دانه های سبزی را بتوانید حس کنید و ببینید ممنونم که همراهم بودید. »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»