امروز دستور کارنیاریک ترکی، دستور بادمجان شکم پر ترکی را به اشتراک می گذارم. هیچ چیز پیچیده ای در مورد تهیه بادمجان ها بدون سرخ شدن و لطیف بودن، با پر کردن گوشت فوق العاده خوشمزه وجود ندارد! مخصوصاً اگر بادمجان شکم پر ترکی را به روش سنتی سرو کنید و در کنار آن برنج پلو خوب کره زده شده باشد. آن خوشمزه است. طرز تهیه پلو پلو ترکی را هم می توانید در کانال من پیدا کنید. دستور پخت: روغن 3 عدد بادمجان 350 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز فلفل سبز 1 عدد 1 آجر رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری کنسانتره گوجه فرنگی 2 حبه سیر ادویه جات ترشی جات: فلفل دلمه ای، فلفل نمک، زیره سبز، پاپریکا، نصف لیوان آب برای سس: 400 میلی لیتر آب لوله کشی ولرم 1 قاشق غذاخوری کنسانتره گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری نعنا خشک 1 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای شیرین نیم قاشق آرد نمک گوجه فرنگی ورقه شده 1 عدد کاغذ پخت ======= از اینکه با من همراهین بینهایت سپاسگزارم. لطفا ویدئوهای دیگه مارو هم ببینید. کانال بیاتوزندگی رو لطفا دنبال کنید. ======================== هزاران دستور پخت غذا، شیرینی، کیک، دسر و... همه و همه در سایت "بیاتوزندگی":