کیک پرتقالی یکی از خوشمزه‌ترین و معطرترین انواع کیک است که با طعم ترش و شیرین پرتقال، به‌خصوص در روزهای سرد سال، دلپذیرترین لحظات را برای شما و عزیزانتان به ارمغان می‌آورد. استفاده از آب پرتقال تازه در تهیه این کیک‌ها، نه تنها طعم بی‌نظیری به آن‌ها می‌بخشد، بلکه به دلیل وجود ویتامین C در پرتقال، این کیک‌ها را به یک میان‌وعده سالم و مقوی تبدیل می‌کند مواد لازم : آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان سرخالی تخم‌مرغ ۳ عدد آب پرتقال تازه ۲/۳ لیوان روغن‌مایع 1/2 لیوان بیکینگ‌پودر ۲ قاشق مرباخوری سر پر وانیل ۱ قاشق چایخوری چند نکته برای اسفنجی شدن و پف کردن کیک، حتماً آرد را حداقل سه بار الک کنید. در این مرحله بکینگ‌پودر نیز به آرد اضافه کنید و با هم الک کنید این کار نیز در پف کردن کیک شما کمک می‌کند. فرا را حداقل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل از اینکه کیک را در آن بگذارید باید روشن شود تا به خوبی گرم شود. در حین پخت کیک به هیچ وجه در فر را باز نکنید. باز کردن در فر در ابتدای پخت کیک یکی از دلایل پف نکردن کیک می‌باشد. زمانی که بوی کیک از فر خارج شد در فر را باز کنید و کیک را با خلال چوبی تست کنید. اگر خلال

کیک پرتقالی کیک روز پدر کیک خانگی کیک پرتقال

2 ساعت پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 04:07