مواد اولیه: سفیده تخم مرغ: 1عدد خامه :4 قاشق غذاخوری شیر:2 پیمانه برنج آبکش شده :1 پیمانه شکر:4 قاشق غذاخوری دارچین :2/1 قاشق چایخوری وانیل :1 قاشق چایخوری طرز تهیه: فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس در قابلمه ای شیر ، خامه ، برنج آبکش شده ، شکر ، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مزه مواد با هم ترکیب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید تا سرد شود. سفیده تخم مرغ را هم بزنید و به مخلوط شیر و برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید. مایه آماده شده را در قالب پودینگ بریزید و در فر داغ شده به مدت 1 ساعت قرار دهید . پودینگ آماده شده را بعد از 10 دقیقه که از فر بیرون آوردید سرو کنید.