لقمه ى پياز هندى ️️️ بهم بگو غذاى تند و اسپايسى مى خورى يا نه️️ خلاصه رسپى كره ١ ق غ روغن ١ ق غ فلفل چيلى ٣/٤ پياز ١ نمك فلفل چيلى ١/٢ ق چ زنجبيل ١ ق چ زيره ١ ق چ گشنيز ١/2 ليوان زردچوبه ١ ق چ گرام ماسالا ١/٢ ق چ رب ١ ق غ كچاپ ١ ق غ شكر ١ ق چ نمك ١/٢ ق چ آب ٣-٤ ق غ آرد ١ ليوان روغن ١/٢ ق غ رزمارى ١ ق چ زيره ١ ق چ ادويه كارى ١ ق چ پياز ها را در كره و روغن تفت دهيد، نمك بپاشيد و در تابه را به مدت ٣ دقيقه ببنديد. زنجبيل، چيلى، زيره، گشنيز خرد شده، زردچوبه، گرام ماسالا و فلفل چيلى و رب و كچاپ را مخلوط كنيد و بگذاريد كنار. شكر، نمك و آب را حل كنيد و آرد را اضافه كنيد. ورز دهيد و اگر لازم بود آرام آب اضافه كنيد. روغن بريزيد و بگذاريد ده دقيقه استراحت كند. خمير را رول كنيد و تقسيم كنيد. وردنه بكشيد و يك ق غ از مخلوط پياز را وسط خمير قرار دهيد و مانند ويديو بقچه كنيد. كف ظرف بخارپز را چرب كنيد و لقمه ها را روى ظرف قرار دهيد و درب ظرف را ببنديد تا ١٥-٢٠ دقيقه بخار پز شود. كف تابه را روغن بريزيد و رزمارى و زيره و كارى را اضافه كنيد و لقمه ها را سرخ كنيد و داغ و داغ با گشنيز سرو ك