اولین شعبه اکبر جوجه در سال 1323 توسط حاج علی اکبر کلبادی نژاد در اطراف شهرستان گلوگاه استان مازندران تاسیس شد. اون موقعه فقط یک غذاخوری بین راهی خیلی خیلی کوچیک بود که جوجه هاش بین راننده های کامیون و مسافران خیلی معروف بود. بعد از گذشت 80 سال اکبر جوجه هنور هم جزو محبوب ترین غذاهای ایرانی هست و بعید میدونم مسافری از جاده های شمالی رد بشه و اکبر جوجه نخوره منم سعی کردم به بهترین روش و دستور این غذای پرطرفدار رو بهتون آموزش بدم چیزهایی که لازم داریم : 2 عدد جوجه 800 گرمی 2 ق غ نمک 2 لیتر آب 100 گرم کره روغن به مقدار کافی( به قدری که روی جوجه ها رو بپوشونه) رب انار