پس از پایان مرحله‌ی اکسید، همان‌گونه که میبینید، رنگ برگ از سبز به رنگ مسی تغییر کرده و اکنون آماده برای وارد شدن در دستگاه خشک کن است تا به چای سیاه تبدیل شود. در این مرحله چای را وارد دستگاه خشک کن می‌کنیم. هدف از خشک کردن چای، توقف کامل فعالیت های شیمیایی در آن  است. در پایان این مرحله رطوبت چای کاهش یافته و به 3 الی 5 درصد می‌رسد. درواقع دستگاه خشک کن، پایان تمام فعالیت های آنزیمی در برگ است. برای مشاهده تمامی مراحل تولید چای از نزدیک، می‌توانید به کارگاه چایسازی زوپه تشریف بیاورید. همچنین به صورت رایگان می‌توانید چای های مختلف را تست کنید و تفاوت آنها را متوجه شوید. برای آشنایی بیشتر با چای ایرانی و همچنین بازدید از محصولات ما وارد سایت زوپه شوید.