مواد لازم: آرد: ۳ پیمانه آب ولرم:۱ پیمانه خمیر مایه :یک قاشق غذاخوری شکر:یک قاشق غذاخوری روغن مایع:یک چهارم پیمانه بهبود دهنده(اختیاری): نصف قاشق چای خوری نمک:یک قاشق چای خوری . مواد رومال: آب:یک سوم پیمانه آرد:یک قاشق غذاخوری کنحد به دلخواه . آماده سازی رومال:آب و آرد را مخلوط کرده و در تابه کوچک چند دقیقه روی شعله ی کم قرار دهید تا کمی غلیظ شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود و بعد خمیر را با آن رومال کنید. دمای فر:۲۰۰ درجه طبقه ی وسط .از یک ربع قبل روشن کنید تاگرم شود.یک کاسه آب داخل فر بگذارید تا نان ها خشک نشوند.