آموزش-کیک-تولد-باب-اسفنجی کیک-شیفون-سه-تخم-مرغی-مناسب-خامه-کشی اندازه قالب قطر ۱۵ارتفاع ۹ مواد لازم: ارد ۱۵۰ گرم (۱لیوان فرانسوی پر) شکر۱۲۰ گرم (نصف لیوان) تخم مرغ ۳ عدد نمک یک پنس بکینگ پودر ۱/۲ق چ وانیل۱/۴ق چ روغن مایع۱/۴پیمانه آب معمولی ۳ ق غ طرز تهیه : کف قالب ۱۵ ارتفاع ۹ رو کاغذ روغنی بذارید ارد نمک و بکینک پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید اب و روغن رو مخلوط کنید. تخم ها رو کمی میزنیم تا از لختگی در بیان. سپس وانیل و بعد شکر رو کم کم اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه میزنیم ،درحین کار دوبار همزن رو خاموش کرده و مواد رو از اطراف ظرف با لیسک جمع میکنیم و دوباره میزنیم. بعد ۱۰ دقیقه اب و روغن رو اضافه و ۳۰ ثانیه با دور کند همزن مخلوط میکنیم بعد ارد رو تو دو مرحله روی مواد الک کرد و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا گلوله ها ی ارد به راحتی جذب مواد بشن. بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه. بعد از چند ساعت که کیک کاملا سرد شد،اون رو برش بدید.حتی خوبه بعد از سرد شدن ،کیک رو سلفون پیچی کنید و توی یخچال بزارید و یک روز بعد برش بدید.من کیک رو به ۲قسمت تقسیم کردم. فرم-د