طرز تهيه دسر پاناكوتاي زعفراني پاناکوتا زعفرانی یکی از انواع دسرهای بین المللی بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه به دلیل اینکه حاوی ژلاتین می باشد، حالتی ژله ای دارد و برای مهمانی ها و مجالس یک گزینه بسیار مناسب می باشد. این دسر را با دسر های دیگر مثل ژله هم می توانیم ترکیب کنیم تا دسر جذاب تری داشته باشیم، البته باید از ژله هایی مثل موز و آناناس استفاده کنیم تا رنگ پاناکوتا و ژله در یک طیف رنگی باشند مواد لازم دسر پاناكوتا شير ٢/٥ پيمانه خامه صبحانه ١ بسته (٢٠٠ گرم) شكر ٢/٣ پيمانه پودر ژلاتين ٢ قاشق غذاخوري پر زعفران به مقدار لازم