. . شکرپاره گردویی (جویزپاره CEVİZPARE ) . ️اندازه ها به پیمانه استاندارد قنادی تبدیل شده است مواد لازم: 150 گرم کره (به دمای محیط رسیده) نصف پیمانه ایرمیک (آرد سمولینا) نصف پیمانه پودر قند 2 عدد تخم مرغ (زرده یکی را برای روی شکرپاره کنار بذارید) 1 پیمانه کمی سرخالی گردوی ریز خرد شده حدود 2 الی 2 و نیم پیمانه آرد ( با کنترل ریخته شود) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) برای شربت: 3 پیمانه آب 3 پیمانه شکر برای روی شکرپاره: گردو طرز تهیه: ابتدا شربت را آماده کنید. آب و شکر را داخل قابلمه بریزید روی اجاق بذارید بجوشانید. (میتوانید چند قطره آبلیمو هم بریزید)وقتی شروع به جوشیدن کرد 6-5 دقیقه دیگر با حرارت متوسط بجوشانید. سپس کنار بذارید سرد شود. کره ، تخم مرغ، ایرمیک، پودر قند و گردو را داخل ظرفی بریزید و با لیسک هم بزنید. سپس وانیل ، بکینگ پودر و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. از خمیر تکه هایی که از گردو کمی بزرگتر است بردارید و گرد کنید و داخل