سالم ترین و بهترین روش پخت برنج آبکش چیست؟ نکات تغذیه ای مهم برای کاهش ارسنیک موجود در برنج برنج های ایرانی یا خارجی معمولا در ایران به دو روش آبکش کردن و یا کته سرو می شوند در این دیدیو سعی کردیم نکات آشپزی و تغذیه و سلامت مربوط به پخت برنج آبکش رو را بیان کنیم. از انتخاب روش پخت تا انتخاب ظرف مناسب برای دم زدن و میزان روغن و حتی سم ارسنیک موجود در برنج.. در این ویدیو علاوه بر اینکه مراحل مختلف پخت برنج آبکش را بررسی می کنیم. سم آرسنیک در برنج در سال های اخیر به نگرانی های جدی تبدیل شده است. در بررسی های انجام شده بر روی مقدار قابل توجهی برنج محققان اثبات کردند که به طور قابل ملاحظه ای سم آرسنیک در برنج وجود دارد . حال این ماده ی سمی با وارد شدن و نفوذ یافتن به بدن انسان مشکلات و عوارض جدی را ممکن است به وجود آورد. خرید برنج بخش اصلی سبد غذای بسیاری از افراد در سراسر جهان است به طوری که سالانه به مقدار بسیار زیاد تولید و صادر می گردد و به همین دلیل کیفیت آن از لحاظ سلامت جهانی امری بسیار مهم می باشد. در این ویدیو در مورد نحوه ی کاهش آرسنیک برنج، انتخاب ظرف مناسب پخت برنج، نوع ته دیگ