اگنجه یا گلور از نان های محلی خراسان است که از ترکیب سبزی اسفناج و گزریک و عدس تشکیل می شود در روستاها بیشتر این نان را در تنور یا داخل روغن سرخ می کنند. مواد لازم برای خمیر: آرد ۳ پیمانه خمیر مایه ۱ ق غ تخممرغ ۱ عدد آب ولرم در حد نیاز نمک شکر مواد داخل نان: سبزی گزریک و اسفناج نیم کیلو عدس پخته ۱ پیمانه پیاز۱ عدد سیر رنده شده ۳ حبه نمک،زردچوبه،فلفل سیاه خمیر مایه را با شکر داخل آب ولرم بریزید و هم بزنید روی ظرف را ببندید تا ده دقیقه خمیر مایه عمل بیاید تخم مرغ و نمک را در ظرفی بریزید و هم بزنید و به آن خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید و آرد الک شده را کم کم اضافه کنید و هم بزنید در صورت نیاز به آن آب اضافه کنید و با دست ورز دهید و میتونید سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را ۱۰۰ مرتبه به سطح کار بزنید و داخل ظرف قرار دهید و روی خمیر را به مدت یک ساعت بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود بعد سبزی را داخل قابلمه ای بریزید و آن را بخارپز کنید و در ظرفی پیاز را تفت دهید و به آن سیر رنده شده اضافه کنید و به آن زرد چوبه اضافه کنید و بعد سبزی بخار پز و عدس پخته اضافه کنید و کمی تفت دهید و نمک و فلف