کمپوت-گلابی مواد لازم: گلابی نیم کیلو شکر ۱/۳ لیوان(میتونید بیشتر هم بریزید ) زعفران ۲ ق غ آبلیمو ۱ ق چ وانیل نصف ق چ آب ۲ لیوان طرز تهیه: آب ،شکر،زعفران و آبلیمو را روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.پوست گلابی ها را بگیرید و ازوسط نصف کنید.هسته گلابی را دربیارید.اگر مقدار گلابی بیشتر بود،وقتی پوست گرفتید داخل آب و سرکه سفید بزارید تا سیاه نشوند.گلابی ها را به شهد در حال جوش اضافه کنید. اگر گلابی سفت بود ،چهل دقیقه بپزید .اما اگر نرم بود،بیست دقیقه بپزید. وقتی پخت،بهش وانیل اضافه کنید و گاز را خاموش کنید. وقتی سرد شد،بزارید چند ساعتی یخچال ،تا آماده بشه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین ‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید ‌

گلابی کمپوت زعفران آشپزی آموزش آشپزی

9 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:30