کیک باقلوا خانگی ،اسفنجی،نرم و خوشمزه تخم مرغ ۵ عدد شکر ۱½ پیمانه هل ½ قاشق چایخوری هم بزنید تا مایه کیک پفی ، رنگ آن روشن و کشدار شود روغن ۱ پیمانه ماست ۱½ پیمانه آرد ۳ پیمانه بیکینگ پودر ۱ بسته =۱۰ گرم=۲ قاشق چایخوری زعفران خیس کرده ۲ قاشق غذاخوری(اختیاری) قالب کیک ۳۰ در ۴۰ در فر از قبل با ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرمشده برای ۳۵-۴۰ دقیقه مواد لازم شربت شکر ۱ ½ پیمانه آب ۱ ½ پیمانه یک برش لیمو یا ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو روی حرارت متوسط بعد از جوش آمدن ۸-۱۰ دقیقه بجوشد در ۲ دقیقه آخر زعفران افزوده (اختیاری) گلاب ۲ قاشق غذاخوری هل ½ قاشق چایخوری از روی حرارت برداشته تا سرد شود کیک سرد شده را از قالب خارج کنید کیک را به قالب برگردانید در سایز دلخواه برش بزنید بافت اسفنجی شربت سرد را روی کیک سرد بریزید ۱ ساعت استراحت تا شربت در کیک نفوذ کند من با پودر و خلال پسته کیک را تزیین کردم لطفا مشترک کانال من شوید و ویدئو را با دوستانتان اشتراک بگذارید تشکر برای همراهی شما