شور گل کلم چاشنی فوق‌العاده‌ای است که در کنار اکثر غذاهای ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد که در ویدیو بالا تمام نکات یه شور گل کلم ترد و خوشمزه و مجلسی برای شما ذکر شده است . (((چند نکته))) : ظرف شوری را دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید. تا زمانی که شوری آماده نشده است، درب شیشه آن را باز نکنید؛ چون نفوذ هوا به داخل شور در چنین زمانی، شور را خراب می‌کند. برای جلوگیری از نفوذ هوا به داخل شور، می توانید بین درب ظرف و دهانه آن از یک حائل پلاستیکی کمک بگیرید. تمام سبزیجات را کاملا خشک کنید. وجود رطوبت در مواد شوری ، یکی از دلایل مهم کپک زدن آن است. حتما از ظرفی تمیز و کاملا خشک استفاده کنید. برای استریل کردن ظرف هم می‌توانید چند دقیقه آن را در مقداری آب جوش بجوشانید و سپس کاملا خشک کنید. حتما درب ظرف شور را محکم ببندید تا هوایی به داخل آن نفوذ نکند؛ زیرا این هم یکی دیگر از دلایل کپک زدن شوری خانگی گل کلم و خیار شور است. کم بودن نمک شوری هم می‌تواند باعث کپک زدن آن شود که استاندار نمک در ویدیو بالا گفته شده است . ممنونم که همراه من بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

طرز تهیه شوری شوری شوری گل کلم ترشی شور گل کلم

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 04:31