سلام دوستان عزیزم این نان شکری بافتی بی نهایت عالی داره پس حتماً امتحانش کنید مواد لازم برای تهیه نان شکری آب ولرم 50 گرم (4/1 پ) مایه خمیر 3 گرم (2/1 ق چ) شکر 30 گرم (2 ق س) آرد 250 گرم (2 پ) بهبود دهنده (4/1 ق چ) تخم مرغ 1 عدد وانیل (4/1 ق چ) شیر ولرم 50 گرم ( 4/1 پ) کره 20 گرم طرز تهیه: ابتدا آب ولرم و مایه خمیر و یک قاشق چای خوری از شکر را مخلوط کرده می گذاریم ۱۰ دقیقه بماند تا مایه خمیر عمل بیاید . آرد ، بهبوددهنده ، مابقی شکر ، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده سپس مایه خمیر عمل آمده را هم اضافه میکنیم و مقدار شیری که داشتیم را کم کم اضافه کرده تا خمیر جمع شود ، بعد کره نرم را اضافه میکنیم ۸ تا ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم تا در نهایت خمیر لطیفی داشته باشیم که به دست نمی چسبد. یک ساعت به خمیر استراحت داده و بعد به ۹ چونه مساوی تقسیم میکنیم و مطابق فیلم چونه گیری کرده هر چونه را باز میکنیم و با روغن مایع رومال کرد و شکر می پاشیم و تا میزنیم و رول میکنیم ، داخل قالب گذاشته و ۴۵ دقیقه در دمای محیط استراحت داده و با مخلوط یک عدد تخم مرغ و یک قاشق سوپخوری شیر و کمی زعف