آماده سازی مواد اولیه: استیک فیله گوشت گاو : 3 لایه گوشت چرخ کرده: 60 گرم فلفل دلمه ای سبزخرد شده: 1عدد کوچک آرد سوخاری پیاز خرد شده: 1 عدد نعناع خرد شده : 2/1 قاشق غذا خوری تخم مرغ کمی زده شده: 1 عدد کوچک آرد: معمولی به میزان کافی کره: 45 گرم روغن: 1 قاشق غذا خوری نمک و فلفل:به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا گوشت را به شکل لایه نازک برش بزنید و با بیفتک کمی بکوبید تا پهن و باریک شود. همه مواد را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید ، سپس وسط هر لایه گوشت مقداری از مواد را قرار داده و آن ها را لوله کنید، به کمک خلال گوشت ها را محکم کنید تا مواد از داخل آن بیرون نریزد. کره و روغن را در تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود، گوشت ها را داخل آرد بغلطانید و در روغن سرخ نمایید.

استیک آموز شآشپزی رسپی فیلم آشپزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:59