اینجا کلی آموزش تخصصی ماکروویو و سولاردام داریم و همینطور بهترین دستورها برای فرگازی این شیرینی با مواد کاملا در دسترس درست شده @Nikisaaz عزیزان توجه کنید برای شیرینی های خشک و سنتی میزان گرم دقیق ترین اندازه هستش و حتما اون هایی که ترازو ندارن در اسرع وقت ترازو بخرن؛ پس به لیوان نگفتم چون برای شیرینی پزی معیار ترازو هست و اندازه گیری با لیوان و پیمانه شیرینی با کیفیتی نمیده و همچنین دنبال جایگزین کردن مواد نباشین . دستورهایی که میزارم امتحان کردم راضی هستم نمی دونم که جایگزین کنین خوب بشه یا نه. @Nikisaaz @Nikisaaz اینم مواد لازم و دستور کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم (یا پودر شکر ) آرد سفید ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ زعفران آب کرده غلیظ ۱ ق غ @Nikisaaz @Nikisaaz کره نرم شده رو با پودر قند الک شده با قاشق کمی مخلوط کنید بعد با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست بشه . زرده تخم مرغ و وانیل رواضافه کنید و کمی بزنید زعفران رو اضافه کنید و بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید و به تدریج اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. @Nikisaaz @Nikisaaz از خمی