حلوا-زعفرانی ایده-رمضان برای حلوا زعفرانی میزان آرد، شکر و مخلوط آب و گلاب یکسانه، مخلوط روغن و کره نصف میزان آرد. آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولی از آرد قنادی هم میتونید استفاده کنید. مواد لازم: آرد ۲ لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب نصف لیوان روغن مایع+کره ۲۰۰ گرم (معادل یک لیوان) میتونید بجای کره از روغن جامد استفاده کنید. شکر ۲ لیوان (اگه دوست دارید کم شیرین باشه میتونید یک لیوان ونیم بریزید) زعفران غلیظ ۵ قاشق غذاخوری(با دست و دلبازی زعفران بریزید) پودر هل ۱/۴ ق چ (دلخواه) طرز تهیه: اول شهد رو آماده میکنم شکر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روی حرارت بزارید بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد وشکر حل شد زیرش رو خاموش کنید، شهد نباید زیاد بجوشه. یکی دو تا قل بزنه کافیه. آرد رو داخل تابه الک کنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه (حدود ۳۰ الی ۴۰دقیقه با شعله ملایم)مدام بهم بزنید که آرد نسوزه آرد رو از تابه خارج کنید و دوباره الک کنید. مخلوط روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. با شعله ملایم به مدت یک دقیقه تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه .بعد شهد گرم رو کم کم اض