ویفر شکلاتی آرد 2 پیمانه =250 گرم 30 دقیقه با حرارت متوسط تفت داده دائم هم بزنید ،نسوزد آرد تفت داده +1 پیمانه پودر قند،الک شود کاکائو 2 قاشق غذاخوری دوباره روی حرارت کم بعد از 2 دقیقه،1 پیمانه روغن=250 میلی روغن را کم کم افزوده بافت کرم کمی از حرارت کرم کم شود از 6 نان ویفر 25 در 30 استفاده کردم نان و کرم را لایه لایه روی هم قرار داده لایه آخر را محکم کرده برای 3-4 ساعت اجسام سنگین گذاشته در اندازه دلخواه برش دهید میتوانید برای برش زدن از یک خط کش استفاده کنید میتوانید شیرینی ها را بدون شکلات استفاده کنید یا اینکه 200 گرم شکلات را ذوب کنید روغن1 قاشق غذاخوری افزوده ویفرها را در شکلات فرو برید از خوردن آنها لذت ببرید تشکر برای تماشا <a href=' '>0:00</a> پیش نمایش <a href=' '>0:15</a> تفت دادن آرد <a href=' '>0:39</a> الک کردن آرد+شکر و کاکائو <a href=' '>1:17</a> اضافه کردن روغن <a href=' '>2:00</a> مالیدن کرم روی نان ویفر <a href=' '>3:19</a> استراحت ویفرها <a href=' '>3:30</a> برش زدن ویفر <a href=' '>4:17</a> شکلاتی کردن ویفرها