آرد سفید ۱ پ آرد نخودچی ۱ پ پودر شکر ۱ پ روغن مایع ۱ پ هل و دارچین هر کدام ۱ ق چ نان میکادو ۳ عدد کاکائو ۲ ق غ آرد سفید رو الک کرده و ۱۵ دقیقه روی حرارت خیلی ملایم تفت میدیم. رنگش تغییر نکنه. چون مزه حلوا می گیره. بعد آرد نخودچی الک شده رو اضافه کرده و دو سه دقیقه تفت میدیم. کاکائو و هل و دارچین رو می ریزیم. نیمیاز روغن رو اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم و پودر شکر رو اضافه می کنیم. بقیه روغن رو در حدی می ریزیم که بتونیم به راحتی روی نون پخشش کنیم. نون ها رو نصف می کنیم. اگر با خط کش اندازه گیری کنید خیلی بهتره. سه قاشق از مواد رو که گرم هست روی نون پخش می کنیم. لایه بعد نون رو قرار میدیم و با مشت يا گوشتکوب روش می کوبیم که خوب بچسبه. ۶ لایه نون و مواد آماده شده رو تکرار می کنیم. هر بار بکوبید. لایه آخر نون باشه. بعد جسم سنگینی مثل هاون یا بطری های آب به مدت ۳ ساعت روش قرار میدیم. از این قسمت فیلم نگرفتم چون خیلی خنده دار بود. بعد شکلات تلخ ذوب شده روش می ریزیم و تکه تکه شکلات سفید. با چاقو به حالت ابر و باد شکل میدیم. وقتی شکلات بسته شد با کارد آشپزخانه برش می زنیم. کارد