پف طلایی که بهش پای سیب زمینی یا پای چوپان هم گفته میشه سیب زمینی ۵۰۰ گ کره ۵۰ گ شیر ۳ تا ۴ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و کاری به میزان لازم گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گ پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد ذرت ۱/۲ پ رب گوجه فرنگی ۱ ق غ سیر ۱ حبه گوشت و سبزیجات رو مثل مایه ماکارونی آماده می کنیم. من سیر و آویشن هم زدم. سیب زمینی آبپز رو رنده می کنیم و توی تابه می ریزیم و کره و نمک و فلفل و زردچوبه و کاری اضافه می کنیم. کم کم شیر می ریزیم تا نرم بشه در حدی که از قیف رد بشه. مواد گوشتی رو توی دیس پیرکس و روش پنیر پیتزا می ریزیم. بعد سیب زمینی کاملاً خنک شده رو توی قیف می ریزیم و شکوفه می زنیم و در فر از قبل داغ شده دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم