سلام با آموزش شیرینی میکادو در خدمتتونم. آرد قنادی یا آرد گندم ۲ لیوان(۲۵۰ گرم) آرد نخود یک لیوان(۹۰گرم) پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد ۱۵۰ گرم روغن مایع یک لیوان بسته به جنس آرد ممکنه بیشتر هم نیاز بشه تا به غلظت دلخواه برسه پودرقند یک و ۱/۳ لیوان نان میکادو ۷ عدد پودر هل یک قاشق چایخوری(وانیل یا دارچین هم میشه) شکلات تخته ای حدود ۱۰۰ گرم دقت کنید غلظت مواد دقیقا مثل داخل فیلم باشه زیاد نباید شل یا سفت باشه. وقتی مواد رو روی نون میکادو میریزن خوب همه ی قسمتها پخش کنید بعد یک لایه نون دیگه روش قرار بدین و با دستتون فشرده کنید تا ۶ الى ۷ لایه ادامه بدین. حتما مواد از داغی بیفته بعد روی نون میکادو بزنید باید مواد گرم باشه تا لایه ها به هم بچسبند. در آخر یک جسم سنگین روی میکادو قرار بدین و توی محیط آشپزخونه یکی دو ساعت بهش استراحت بدید. شکلات تخته ای رو هم روی بخار کتری ذوب کنید و بعد از استراحت روی میکادو بریزید و با مغزیجات تزئین کنید. ماندگاری این شیرینی حدود یک ماه داخل ظرف در بسته و جای خنک.