حلوا-با-خرما حلوا-با-رطب ایده-رمضان مواد لازم: خرما ۲۰۰ گرم (۱۵ عدد) شیر یا آب ۱/۴ لیوان آرد نانوایی ۱ لیوان کره ۷۰ گرم یا (روغن جامد ۵ قاشق غذاخوری) روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری زعفران ۲ قاشق غذاخوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری پودر هل نوک قاشق چایخوری به دلخواه طرز تهیه برای تهیه حلوای خرمایی مجلسی ابتدا آرد را الک می کنیم، سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. آرد را به خوبی تفت می دهیم تا بوی آن به طور کامل گرفته شود.این زمان ۳۰ دقیقه طول میکشه. نکته مهم در مورد تفت دادن آرد این است که باید هنگام تفت دادن آرد کاملا مراقب باشیم، چون آرد خیلی سریع می سوزد. سوختن آرد علاوه بر اینکه رنگ حلوا را خراب می کند، باعث می شود طعم حلوا نیز بد شود هسته و پوست خرما را میگیریم.بهش شیر اضافه میکنیم .میتونید با چنگال بهم بزنید تا یکدست بشه یا برای راحتی کار با گوشتکوب برقی یا خردکن چرخ کنید تا یکدست و خمیری بشه. اگر پوست خرما رو نگیرید ،داخل حلوا مشخص میشه. وقتی آرد کاملا تفت خورد ،بهش کره یا روغن جامد اضافه میکنیم. روغن مایع هم میریزیم.به مدت ۲ دقیقه روی حرارت کم ،مدام به