پلو کردی یا پلو سنگ سیر یکی از غذاهای محلی کردستانه. برای درست کردنش نیاز به موارد زیر دارین: - برنج 4 پیمانه - لوبیا قرمز پخته شده 1 پیمانه - لوبیا سبز 1 پیمانه - هویج 2 عدد - سیب زمینی 2 عدد - سینه مرغ چرخ کرده 1 عدد - پیاز رنده شده 1 عدد - کاکوتی 1 قاشق غذاخوری - پودر سیر به میزان لازم - نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم - روغن به میزان لازم طرز تهیه: سینه مرغ چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و آب گرفته به همراه نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی پودر سیر مخلوط کنین و ورز بدین، بعد مواد رو شکل بدین و اندازه گردو تقسیم کنین و یک ساعت در یخچال قرار بدین. لوبیا سبز، هویج و سیب‌زمینی رو خرد کنین و لوبیا قرمز رو اضافه کنین و تفت بدین، وقتی کمی تفت دادین نمک و کاکوتی رو اضافه کنین و در آخر آب رو به موادتون اضافه کنین و بذارین کمی روی شعله ملایم بپزه. کوفته‌هاتون رو سرخ کنین و به همراه برنج به باقی موادتون اضافه کنین، آب برنج رو اندازه کنین و بذارین بپزه و دم بکشه. پلو کردی شما آماده‌ست! می‌تونین این پلو رو کنار ماست، ترشی و یا سالاد نوش جان کنین! راستی اکثر موا

آشپزی غذای کردی جانبو آشپزخانه غذای ایرانی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:21