بهترین انتخاب برای بچهها مواد لازم آرد جو دو سر پرک ۱۲۰ گرم روغن نارگیل یا کنجد ۱۰۰ میل پودر بادام ۵۰ گرم دارچین ۲ ق غ برای درست کردن خمیر آرد و پودر بادام و دارچین رو با هم مخلوط و الک میکنیم و روغن رو کم کم بهش اضافه میکنیم فیلینگ خرما ۱۰۰ گرم روغن نارگیل یا کنجد ۲ ق غ شیر ۱۲۰ میل عسل ۱ ق غ برای تهیه پوره خرما 1. آمادهسازی خرماها: ابتدا هسته 100 گرم خرما را جدا کنید. اگر خرماها سفت هستند، آنها را به مدت 5 تا 10 دقیقه در آب گرم خیس کنید تا نرم شوند. 2. مخلوط کردن مواد: خرماها را به همراه 1 قاشق غذاخوری عسل، 2 قاشق غذاخوری روغن و داخل مخلوطکن یا غذاساز بریزید. 3. اضافه کردن شیر: به آرامی 120 میلیلیتر شیر را به مخلوط اضافه کنید و همزمان آن را پوره کنید تا یکدست و نرم شود. 4. تنظیم غلظت: در صورت نیاز، میتوانید مقدار بیشتری شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید.