کیک-تولد-خامه-ای-بنتن-با-تزئین-فوندانت آموزش-کار-کردن-با-فوندانت مواد لازم کیک شیفون : تخم مرغ ۸ عدد آرد سفید قنادی۳ لیوان شکر ۲ لیوان سر خالی بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری گلاب ۱/۴ لیوان آب ۱/۴ لیوان روغن ۱/۲ لیوان خامه قنادی ۱ کیلو و نیم رنگ ژله ای سبز رنگ ژله ای سیاه کاتر ستاره در ابعاد مختلف فوندانت آماده (لوازم قنادی ها دارند) ترافل رنگی موز،گردو برای تزئین طرز تهیه کیک شیفون : ابتدا تخم مرغ، شکر ،وانیل رابا دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه. روغن ، اب و گلاب را اضافه میکنیم و کمی بهم میزنیم . بعد ارد و بیکینگ پودر را به تدریج به مواد ،اضافه میکنیم. به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود . بعد قالب را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم.اندازه قالب :قطر ۲۳ ،ارتفاع ۹ سانت. در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد . بعد از پخت ،یک ربع صبر کنید و بعد کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. کیک را به ۳ قسمت تقسیم کنید. ۱ کیلو خامه را با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیرد.آموزش