سرشیر-به-سبک-مردم-خمین ابتدا باید شیری تهیه کنید که سر شیر آنرا نگرفته باشند.شیرهای پاستوریزه دارای هیچگونه سرشیری نیستند،چون شرکت های لبنیات قبل از بسته بندی شیر ،چربی و سر شیر آنرا برای محصولات دیگر میگیرند. بهترین شیر برای گرفتن سر شیر ،شیر گاومیش یا شیر گوسفند است. البته از شیر گاو هم می شود سر شیر گرفت ولی سر شیر گاومیش و گوسفند خوشمزه تر و چرب تر هستند. حالا شیر را داخل تابه بریزید.من دو کیلو شیر استفاده کردم. شیر را نجوشانید و به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال بزارید تا رویه ببندد. اهالی خمین ،از نان های محلی مخصوص به نام گرده برای تهیه سر شیر استفاده می کنند.اگر در دسترس نبود ،مثل من از نان بربری استفاده کنید نان را به تکه های مساوی کوچک ،برش بزنید. میتونید نان را داخل شیر فرو ببرید و بیارید بالا تا سر شیر ،روی نان قرار بگیرد یا میتونید مثل من ،نان ها را به صورت وارونه،روی شیر بچینید.چون سرشیر روی شیر قرار دارد،مانع از فرو رفتن نان به داخل شیر میشود. در این روش نان مرطوب میشود. سپس با دستتان یا کفگیر،نان را برگردانید تا سر شیر روی نان قرار بگیرد. سر شیری که روی نان قرار گرفته