آموزش آشپزی باباطاهر - فلافل، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار جنوبی که شنیدن نامش ما را به یاد طعم تند و لذت بخشی می اندازد که هر کدام آن را به شکلی تجربه کرده ایم. غذایی پرخاصیت، ارزان و سریع که ریشه در کشورهای عربی دارد و در هر منطقه، همراه با طعم دهنده های مختلف سرو میشود. تجربه ی خوردن فلافل در رستوران های خیابانی حال و هوای دیگری دارد اما از آنجا که همیشه ترجیح بر غذاهای خانگی است پس بهتر است این غذای محبوب را هم به شکل سالم در منزل تهیه و میل کنید. برای این منظور حتما نیاز به یک دستور تهیه حرفه ای برای تهیه فلافل خانگی همراه با نکاتی که بین سرآشپزها به فوت کوزه گری معروف است، خواهید داشت پس لازم است با این بخش از آشپزی باباطاهر همراه شوید. طرز تهیه فلافل خانگی بسیار ساده و همچنین سریع می باشد که با کمک ی دستور تهیه خوب می توانید آن را تهیه کنید و لذت ببرید. فلافل از جمله غذاهای خوشمزه و لذیذ است که علاوه بر کودکان و نوجوانان در بین بزرگسالان هم طرفدارن ویژه ای دارد و از نخود که یکی از مقوی ترین حبوبات است تشکیل می شود. - مقدمه ۰۰:۰۰ نخود را به مدت 24 ساعت داخل آب میذاریم ۰۰:۱۴ بعد از