یکی از غذاهای مجلسی که در ایام نوروز زیاد درست میشه فسنجانه. در شهر های مختلف ایران، خورشت فسنجان رو با انواع گوشتهای مختلف مثل گوشت گوسفند، گوشت مرغ و گوشت اُردک درست میکنند. من فسنجان رو با گوشت اردک درست کردم چون در شمال ایران از گذشته مرسوم بوده که این خورشت رو با گوشت اردک طبخ کنند. گوشت اردک بافت چرب و لطیفی دارد و به لذیذ تر شدن این غذا کمک میکند. هر منطقه با توجه به ذائقهای که دارند فسنجان را ترش، ملس و یا شیرین درست می کنند. ترکیب گردو و رب انار که در بسیاری از غذاهای شمالی خود نمایی میکند، طعم اصلی این خورشت را تشکیل میدهد.