طرز تهیه میرزا قاسمی/میرزا قاسمی مواد لازم: بادمجان گوجه فرنگی تخم مرغ سیر چند حبه زردچوبه،نمک و فلفل =========== خوش اومدید به کانال آشپزی خودتون،لطفا برای دیدن ویدئوهای بیشتر در کانال عضو شوید وزنگوله اطلاع رسانی را فعال کنید. - ●اگر می خواهید بادمجان شما طعم دودی داشته باشد حتما بادمجان ها را روی زغال یا شعله اجاق گاز کباب کنید زیرا کباب کردن بادمجان ها در فر باعث می شود که بوی دودی نگیرند. ● رستوران های شمالی برای کباب بادمجان از منقل ذغال استفاده می کنند که طعم بسیار عالی به بادمجان می دهد. ●درست است که محبوبیت میرزا قاسمی به دلیل طعم دودی بادمجان آن است ولی افرادی هم هستند که به همین دلیل دودی بودن طعم بادمجان میرزا قاسمی را نمی پسندند. ●افرادی که طعم دودی بادمجان را دوست ندارند می توانید از فر برای کباب کردن بادمجان ها استفاده کنند تا بوی دودی نداشته باشد. ========== بخش بندی 00:00 میرزاقاسمی 00:11 کباب کردن بادمجان و گوجه فرنگی 01:12 تفت دادن سیر 01:18 افزودن زردچوبه 01:29 افزودن بادمجان و گوجه 02:35 هم زدن مداوم 03:35 تزئین میرزا قاسمی ========== میرزا-قاسمی طرز-تهیه-می