قرمه سبزی مجلسی یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار بین ما ایرانی‌هاست که درست کردن اون چند تا نکته و ترفند مهم داره که امروز با مامانی (مادربزرگم) بهتون آموزش دادیم: ‎عطر و طعم سبزی برای این خورشت اصیل ایرانی خیلی مهمه که فروشگاه ریباس کار رو برای همه‌ی ما آسون کرده. چون همونطور که میدونین سبزی نیشابور از نظر کیفیت و عطر و طعم توی کشور حرف اول رو میزنه و سبزی قورمه مخصوص ریباس، که اول سرخ و بعد خشک شده، از سبزیجات تازه، معطر و معروف نیشابور تهیه شده ‎برای دوستانی که قصد سفر به خارج از کشور رو دارن هم این سبزی قرمه خیلی مناسبه ‎نیشابور پایتخت آلوی ایران هم محسوب میشه و شما میتونین از فروشگاه ریباس علاوه بر سبزیجات مخصوص خشک، آلو خورشتی باکیفیت رو هم تهیه کنین: ribaas.ir ‎مقدار مواد لازم قرمه سبزی برای پنج الی۶ نفر: ‎گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم ‎لوبیا قرمز: ۷ قاشق غذاخوری ‎لیموعمانی: ۳ عدد ‎پیاز درشت: یک عدد ‎سبزی خشک ریباس نفری یک قاشق غذاخوری ‎یا سبزی خرد شده: نیم کیلو ‎( جعفری: ۷۵ گرم، گشنیز:۷۵ گرم ‎تره: ۱۰۰ گرم، اسفناج: ۱۰۰ گرم ‎ریحون: ۵۰ گرم، شنبلیله: ۵۰ گرم ‎پیازچه چهار عدد) ‎آبغوره: نصف فنج

قرمه سبزی قورمه سبزی غذای ایرانی آموزش آشپزی آشپزی

11 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:30