قرمه سبزی مجلسی یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار بین ما ایرانیهاست که درست کردن اون چند تا نکته و ترفند مهم داره که امروز با مامانی (مادربزرگم) بهتون آموزش دادیم: عطر و طعم سبزی برای این خورشت اصیل ایرانی خیلی مهمه که فروشگاه ریباس کار رو برای همهی ما آسون کرده. چون همونطور که میدونین سبزی نیشابور از نظر کیفیت و عطر و طعم توی کشور حرف اول رو میزنه و سبزی قورمه مخصوص ریباس، که اول سرخ و بعد خشک شده، از سبزیجات تازه، معطر و معروف نیشابور تهیه شده برای دوستانی که قصد سفر به خارج از کشور رو دارن هم این سبزی قرمه خیلی مناسبه نیشابور پایتخت آلوی ایران هم محسوب میشه و شما میتونین از فروشگاه ریباس علاوه بر سبزیجات مخصوص خشک، آلو خورشتی باکیفیت رو هم تهیه کنین: ribaas.ir مقدار مواد لازم قرمه سبزی برای پنج الی۶ نفر: گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم لوبیا قرمز: ۷ قاشق غذاخوری لیموعمانی: ۳ عدد پیاز درشت: یک عدد سبزی خشک ریباس نفری یک قاشق غذاخوری یا سبزی خرد شده: نیم کیلو ( جعفری: ۷۵ گرم، گشنیز:۷۵ گرم تره: ۱۰۰ گرم، اسفناج: ۱۰۰ گرم ریحون: ۵۰ گرم، شنبلیله: ۵۰ گرم پیازچه چهار عدد) آبغوره: نصف فنج