کاپ-کیک-پیتزایی مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد آب نصف لیوان ماست نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان کالباس ۲۰۰ گرم آرد سفید یا آرد نانوایی ۲ لیوان بکینگ پودر ۲ ق چ فلفل دلمه ۱ عدد ذرت پخته ۴ ق غ نمک،فلفل،زردچوبه، آویشن، پاپریکا، پودر سیر به میزان لازم پنیر پیتزا ۱ لیوان طرز تهیه: داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید. ماست،آب،روغن بریزید و با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه. کالباس خرد شده،فلفل دلمه خرد شده و ذرت پخته اضافه کنید.با هم مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر بریزید و مخلوط کنید. نمک و ادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید تا مواد مزه دار بشه. در آخر پنیر پیتزا بریزید و بهم بزنید تا خمیر سفت و چسبنده ای بدست بیاد. خمیر آماده را داخل کپسول کاپ کیک بریزید تا پر شود. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت بپزید. در آخر گریل بزنید تا روش طلائی بشه. میتونید بجای کالباس،از مرغ یا گوشت پخته یا سرخ شده، استفاده کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم