چیز-کیک-ژاپنی-با-دستور-فوق-العاده-آسان-و-خوشمزه کیک-پنیری کیک-پنبه-ای مواد لازم: پنیر خامه ای ۱۲۰ گرم شیر ۱۰۰ گرم(حدود نصف لیوان) کره ۲۵ گرم آرد ۱۶ گرم(۱ ونیم قاشق غذاخوری ) نشاسته ذرت ۱۰ گرم(۱ و نیم قاشق غذاخوری ) تخم مرغ متوسط (خیلی بزرگ نباشه) ۳عدد وانیل ۱/۳ ق چ یا عصاره وانیل چند قطره پودر قند ۵۰ گرم(۱/۴ لیوان) قطر قالب ۱۵ سانت و ارتفاع ۹ طرز تهیه: پنیر خامه ای،شیر و کره رو ،روی حرارت خیلی کم بزارید تا ذوب بشن. سپس داخل کاسه ای بریزید.آرد و نشاسته ذرت رو اضافه کنید و بهم بزنید. زرده ها و سفیده های تخم مرغ رو از هم جدا کنید.زرده ها و وانیل رو اضافه کنید و بهم بزنید. داخل کاسه ای دیگر،سفیده ها رو به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا حجیم بشه و فرم بگیره.وقتی کاسه رو برمیگردونیم،نریزه. سفیده ها رو در طی چند مرحله،به مخلوط زرده ،اضافه کنید.با لیسک و به آرامی بهم بزنید تا یکدست بشه. کف قالب،کاغذروغنی بزارید.مواد آماده شده رو داخلش بریزید.قالب رو چند ضربه به زمین بکوبید تا هواگیری بشه. یک قالب بزرگ تر از قالب انتخاب می کنیم،حالا قالب را درون قالب بزرگتر،قرار می دهیم. سپس تا ان