این مدل کباب رو هر روزم بخوری سیر نمیشی اینارو میخوایم سینه مرغ ۵۰۰ گرم پیاز ۱ عدد پودر نون ۳ ق غ شیر ۱/۴ لیوان فلفل دلمه ای ۱/۴ عدد زعفران ۲ ق غ نمک فلفل سیاه پولبیبر فلفل قرمز به اندازه دلخواه گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل سیاه برای سس گوجه ۳ عدد فلفل دلمه ای نصف پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه روغن زیتون ۳ ق غ نمک فلفل پولبیبر فلفل سیاه اویشن اگر خمیر گوشتی شل شد مقداری پودر نون خشک و اگر خیلی سفت بود کمی شیر اضافه کنید میتونید این کباب رو تا دوهفته هم داخل فریزر نگهداری کنید با خرارت ملایم سرخ کنید هر طرف ۱۰ دقیقه رومال کره و زعفرون فراموش نشه . . اگر به این دسته از ویدیوها علاقه مندین حتما کانالمو دنبال کنین هر روز کلی فیلم آموزشی اشپزی و ترفند و ایده جدید میزاریم.....