سلام یک شیرینی راحت و مواد ساده و خوشمزه . زنجبیل من کم ریختم داخلش طوری که اصلا محسوس نبود و هیچ کس حتی نفهمید چه شیرینیه . می تونین بیشتر بریزین اکر دوست دارین . جای زنجبیل هم می تونین وانیل در حد کم ، هل ، زعفران غلیظ دم کرده ، پودر کاکایو ، دارچین ، نسکافه و ... بریزین . روغن جامد ۱۲۵ گرم (حدودا نصف لیوان) پودر قند ۸۰ گرم ( نصف لیوان) آرد سفید تقریبا ۲۲۵ گرم ( یک و نیم لیوان) تخم مرغ ۱ عدد زنجبیل ۱ ق چ . همه مواد به دمای محیط برسه . من نصف از روغن صاف قنادی و نصف روعن حیوانی استفاده کردم . جای روغن صاف می تونید از روغن نیمه جامد هم استفاده کنید . از کره نمیشه استفاده کرد. پودر قند و آرد رو الک کردم . روغن و پودر قند رو با همزن خوب ۳ ، ۴ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه زدم و بعد زنجبیل رو اضافه کردم . آرد رو کم کم داخلش ریختم و میزان آرد تقریبی هست ممکنه یک کم بیشتر هم استفاده بشه . بعد با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم خمیر چسبندگی نداشته باشه ولی حواستون باشه ارد زیاد نریزین و خمیر بسیار نرم و لطیفی هست ارد زیاد نریزین لطافتش از بین میره . ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در محیط