شیرینی اتابکی یا ولیعهدی یکی دیگه از شیرینی های سنتی معروف قزوین هستش که برای نوروز تهیه میشه و ماندگاری بالایی داره این شیرینی رو هم با فر هم بدون فر میتونید تهیه کنید. @rose.cake.academy @rose.cake.academy @rose.cake.academy مواد لازم : ۱۲۵ گرم روغن جامد صاف شده ۱۲۵ گرم پودر قند ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱۲۵ گرم آرد سفید ۱۲۵ گرم آرد برنج ۱/۲ ق چ پودر هل ۱ ق چ زعفران دم کرده ۱ ق غ پودر کاکائو پودر قند و روغن جامد رو حتما با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم رنگ و سبک بشه آرد سفید و آرد برنج رو یکی دو بار الک کنید تا خوب ریز بشه. بعد از اضافه کردن آرد ها خمیر انسجام نداره و باید از چرخ گوشت رد کنید تا خمیر نرم و منسجمی بدست بیاد. خمیر رو میتونید دو یا سه قسمت کنید و به طعم های مختلف دربیارید. خمیر رو توی نایلون بذارید و ۲۴ ساعت توی محیط خنک بیرون از یخچال استراحت بدین. خمیر رو به ضخامت نیم سانت تا یک سانت باز کنید و قالب بزنید. با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ ای ۱۵ دقیقه بپزید. بعد از پخت اجازه بدین تا کاملا خنک بشه و بعد از روی سینی فر بردارید. من مژده هستم و سعی می کن