مربای زرشک، خوشمزه و خوشرنگ، طعمی هوسانگیز داره که در فصل پاییز که زرشک فراوونه میتونید درست کنید که هم ساده و هم راحت آماده میشه. مواد لازم: زرشک تازه: ۲۵۰ گرم شکر: ۲۵۰ گرم آب: ۱/۴ لیوان (حدود ۶۰ میلیلیتر) آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری مراحل تهیه مربای زرشک: آمادهسازی زرشک: زرشکها را به خوبی بشویید و از هرگونه آلودگی پاک کنید. بعد از شستشو، زرشکها را در صافی قرار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود. ترکیب لایهای شکر و زرشک: در یک قابلمه، زرشکها را به صورت لایهلایه با شکر ترکیب کنید. ابتدا یک لایه شکر بریزید، سپس یک لایه زرشک، و این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید. یک چهارم لیوان آب هم اضافه کنید. ظرف را به مدت ۶ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر آب زرشک را جذب کرده و عصارهای ایجاد شود. پخت مربا: پس از چند ساعت، ترکیب زرشک و شکر را از یخچال بیرون بیارید. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا مربا به جوش بیاید. پس از اینکه مربا به جوش آمد، حرارت را متوسط کنید و اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا غلیظ شود. در این مرحله نیازی به گذاشتن در قابلمه