قرابیه گردویی شکلاتی شیرینی کره ۱۵۰ گرم روغن مایع ۳۰ گرم ( ۳ ق غ) پودر قند ۱۲۰ گرم (۲/۳ لیوان) تخم مرغ ۱ عدد نشاسته ذرت یا گندم ۳۰ گرم (۲ ق غ سر پر) پودر گردو ۷۵ گرم (۲/۳ لیوان) آرد سفید تقریبا ۳ لیوان( ۳۰۰ تا ۴۰۰ الی ۴۵۰ گرم) نسکافه ۲ ق م ( پودر قهوه فوری و یا نسکافه) بیکینگ پودر حدودا ۳ گرم (۱ ق چ) وانیل ۱/۴ ق چ شکلات تخته ای حدودا ۵۰ گرم همه مواد به دمای محیط برسه . کره و پودر قند الک شده رو با قاشق ( همزن برقی هم میشه) خوب زدم تا یکدست بشه حدودا ۳ الی ۴ دقیقه . تخم مرغ رو هم اضافه کردم و یک دقیقه زدم . وانیل هم ریختم . نسکافه و روغن مایع رو هم اصافه کردم . گردو بهش اضافه کردم . آرد رو از قبل الک کردم . نشاسته و بیکینگ پودر رو هم بهش اضافه کردم . میزان ارد تقریبی هست حواستون باشه ارد زیادی لطافت شیرینی رو می گیره سفت می کنه . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه و یک خمیر لطیف و نرم به دست میاد . ورز دادن هم نمی خواد. خمیر استراحت نمی خواد . حالا هر طور بخواید می تونین شکل بدین . من از خمیر به اندازه یک قاشق مربا خوری برداشتم (حدودا ۱۴ تا ۱۵ گرمی ) دست خودتونه چه اندازه بخواید کوچیک