سلام با آموزش حلیم در خدمتتونم. میتونید این حلیم خوشمزه و مقوی رو برای افطار ماه رمضان درست کنید. مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر گندم پوست کنده ۴۰۰ گرم گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم پیاز برای گرفتن بوی گوشت ۲ عدد زردچوبه یا ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری نمک و دارچین به اندازه کافی کره ۵۰ گرم نکات مهم: اگر حلیم تان غلظت مناسبی ندارد و شل شده است، شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته شده و سفت شود. دقت داشته باشید که باید حلیم را به طور مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا ته نگیرد. اگر شعله گاز زیاد باشد و حلیم را به حال خود رها کنید، ته گرفته و می سوزد. برای جلوگیری از ته گرفتن حلیم، آن را به شکل مرتب هم بزنید. برای کش دار شدن حلیم باید گوشت را با گوشت کوب یا درون مخلوط کن له کنید سپس به درون حلیم اضافه نمایید، با این کار حلیم شما غلیظ و کشدار می شود.